Tilmeld dig IRIS fakturahåndtering og/eller full-service løsning inkl. bogholderi

Hej Likvido-bruger!

Tak fordi du har klikket dig ind på vores tilmeldingsformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig fakturahåndteringsløsningen (til  949 DKK / md) udfylder du blot formularen nedenfor, så sørger vi for at du hurtigt kommer op at køre på vores tjeneste. Vi glæder os til at hjælpe!

Vi tilbyder også en 360° full-service-løsning inkl. bogholderi og fakturahåndtering i samarbejde med Repenso fra 1.499 DKK / md. Det kan du læse mere om her 

Hvis du er i tvivl om noget eller har et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på support@irisautomation.dk eller på tlf. 30 93 52 34

Husk også at læse det med småt under formularen.

  Hvilket økonomisystem bruger du?

  Hvor mange dokumenter har du ca. om måneden?

  Jeg ønsker

  Dine oplysninger

  Ønsker du full-service løsning inkl. bogholderi?

  Iris Automation er en del af Repenso-koncernen, og vi tilbyder i samarbejde med Repenso en full-service-løsning med både fakturahåndtering og bogholderi fra kun 1.499 DKK / md. 

  *Det med småt

  • Da vi forventer at en stor mængde kunder ønsker at overgå til vores løsning vil der være leveringstid fra udfyldelse af formular til at vi er klar på op til 14 dage.
  • Den månedlige pris er kr. 949. Den inkluderer op til 100 dokumenter. I betaler et mindre gebyr for selve betalingen på 2 kr. (30 kr. for udenlandske betalinger).
  • I starten er der en bindingsperiode på 6 måneder. Efter de 6 måneder er gået kan I opsige aftalen til udgangen af den følgende måned.