Vi hjælper dig med automatisering af dit faktura-flow

Vil du også have et meget enklere fakturaflow, så kan vi hjælpe dig med at automatisere det. Vi har bygget en helt unik software, der kan gøre håndteringen af dine fakturaer meget lettere.

Vores faktura-automatisering software, gør processen fra modtagelse af faktura til endelig betaling i dit økonomisystem meget enkelt. Vores software kommer også med en app, så du let kan skanne fysiske fakturaer og udlæg, og sende til godkendelse hos den relevante medarbejder. Vi har specialiseret os inden for fakturering og automatisering, og vi kan allerede integrere til en lang række økonomisystemer, og hvis du bruger et helt andet økonomisystem, kan vi også integrere til det. 

Iris Automation faktura automatisering infographic

Hvordan fungerer det?

Hos Iris Automation har vi udviklet en smart og simpel software, der automatiserer dit fakturaflow. Det eneste du skal bekymre dig om er, at sende dine fakturaer ind. Resten klarer vi. Hos Iris Automation tilbyder vi dig et nemt og intuitivt håndteringsprogram samt en simpel app, der gør din hverdag nemmere. Vi samarbejder tæt med dig og er fleksible, så du altid er tilfreds med din løsning.

Hvorfor vælge Iris Automation?

Vores software hjælper dig med at:
✔ fuldføre dit arbejde ekstremt hurtigt
✔ spare dig for flere timers arbejde
✔ undgå typiske slå-, stave- og andre menneskelige fejl
✔ frigøre tid til andre opgaver

Se et eksempel på hvordan vores faktura automatisering software kan hjælpe dig

Det er nemt at komme i gang

For at komme i gang, er alt vi skal bruge fra dig et opkald eller en mail med en forespørgsel. Derefter tager vi en uforpligtende og gratis samtale. Vi er fleksible og tilpasser os præcis til dit behov.

Ring til os på (+45) 70 27 50 75, kontakt os på mail iris@irises.eu eller send os en forespørgsel via kontaktformularen nedenunder.

Iris_faktura_automatisering
Iris Automation kan også automatisere

Dine store enkeltopgaver

Står du overfor at skulle flytte alle dine data fra ét IT-system til et andet? Så kan Iris Automation levere din nye Digitale Assistent, som kan sørge for størstedelen af processen, uden at du skal røre en finger.

Dine rutineopgaver

Sidder du eller dine medarbejdere jævnligt og udfører ensartede rutineopgaver, som tager lang tid? Så kan Iris Automations Digitale Assistenter hjælpe med at automatisere de processer.

Vi hjælper dig med

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigt.

Du kan også ringe til os på dette nummer:

(+45) 70 27 50 75


    EnkeltopgaveRutineopgaveFaktura

    Tætte partnere