Fortællingen bag Iris Automation

I Iris Automation udvikler vi software som hjælper dig med at automatisere din virksomheds processer, primært indenfor finans, bogholderi og administration. Vores fokusområder er faktura-flow, digitale assistenter og de softwaresystemer, som findes i din virksomhed. Iris Automation blev grundlagt i 2001 på det danske marked, og har siden udvidet til det grønlandske marked.

Vi udvikler selv vores software, da vi på den måde, får de bedste og mest præcise løsninger til vores danske og grønlandske kunder. Vores support er naturligvis også på dansk og vi har endda tildelt kundesupporten på specifikke medarbejdere, så du altid kan regne med at få hjælp af en du allerede kender.

I Iris Automations ejerkreds finder du også Repenso, som ligeledes har Danmark og Grønland som deres hjemmemarked. Repenso tilbyder konsulentydelser indenfor bogholderi, regnskab og administration. Vi arbejder 

Vores mission

Vores kunder skal ved hjælp af vores automatiserings-løsninger, opnå at få frigivet tid til at fokusere på de vigtige og værdiskabende opgaver, og dermed opnå større tilfredshed i hverdagen.

Vores vision

Mindre og mellemstore danske virksomheder skal have samme automatiseringsløsninger som de store, men til rimelige omkostninger der er giver et hurtig ROI.

2008

..er året hvor vi startede med at bygge fundamentet til vores fakturaautomatisering.

20+

..kunder implementerer Iris Automations fakturaflow-system det første år.

10+

..ERP-systemer integrerer vi allerede med. Vi kan dog facilitere integration til et hvilket som helst system. 

2020

..er året hvor Iris Automation udvidede sit kerneområde med Digitale Assistenter. Til det ansatte vi en ekspert med adskillige års erfaring på området.

Hvordan vi gør det

Hos Iris Automation tager vi vores kunder i hånden fra første møde, til driften kører.
Og vores danske support står altid klar til at hjælpe, uanset hvor langt i processen vores kunder er.

1.

Gør det bedre

Iris Automation udvider konstant sine løsninger med nye features. Vi lytter til kunderne og bygger på løsningerne så de kommer til gavn for alle.

2.

Holder det simpelt

Vores løsninger er nemme at sætte op. Vores software tilpasses din virksomhed og ikke omvendt.

3.

Bliver ved med at lære

Vi er i konstant bevægelse og sætter os ind i ny teknologi hele tiden. Derved sikrer vi at din virksomhed har en fremtidssikret løsning.

4.

Gennemsigtige priser

Vi arbejder med transparente priser. Du betaler ikke for mere end du bruger. Derfor har vi klik-afregning på dit forbrug. Ved opsætning og konsulentydelser giver vi primært faste priser, så du altid siger ja til det der kommer til at stå på regningen før vi går i gang.

Ansigterne bag Iris Automation

Her er eksperterne bag Iris Automation

Nina Barfoed
Petersen

Nina Barfoed Petersen

Head of Robotics

Ole Schneider

Partner & Commercial 

management

Mogens Winther

Senior Programmer

Niels Erik Meier

Development Manager

Amanda
Lindschouw

Amanda Lindschouw

Digital Marketing

Line Winther

Digital Marketing

Whiskey

Anti-Stress Manager

Digitalis

Digitalis

Digital Assistent

Tætte partnere