Vi hjælper dig med automatisering af dine rutineprægede processer

Bruger du alt for meget tid på rutineopgaver? Vi kan hjælpe dig med automatisering af dine rutineprægede processer, med vores Digitale Assistenter. Vi bygger din Digitale Assistent så den er tilpasset lige netop de opgaver, som du gerne vil slippe for i hverdagen. Så slipper du først og fremmest for at skulle udføre den samme opgave igen og igen, du sparer tid og penge. På den måde kan du få frigjort tid til at udføre vigtigere og mere værdiskabende opgaver.

Hvordan fungerer automatisering med digitale assistenter?

Vi benytter os af Robotic Process Automation (RPA) Software, som er et stykke software, der kopierer dit arbejde præcis som du selv ville udføre det med mus og tastatur.

Ved hjælp af din viden om processen, og vores erfaring med RPA Softwaren, bygger vi din Digitale Assistent så den hurtigt og nemt kopierer den måde, som du ville udføre din opgave på.

Hvorfor vælge din egen digital assistent?

Din digitale assistent hjælper dig med at:
✔ Få gladere medarbejdere
✔ Spare dig for tid brugt på rutinepræget arbejde
✔ Undgå typiske taste- og stavefejl
✔ Frigive tid til andre opgaver

Se et eksempel på hvordan vores digitale assistenter hjælper med automatisering af dit rutinearbejde

Det er nemt at komme i gang

For at komme i gang, er alt vi skal bruge fra dig et opkald eller en mail med en forespørgsel. Derefter tager vi en uforpligtende og gratis samtale. Vi er fleksible og tilpasser os præcis til dit behov.

Ring til os på (+45) 70 27 50 75, kontakt os på mail iris@irises.eu eller send os en forespørgsel via kontaktformularen nedenunder.

Iris Automation kan også automatisere

Dine store enkeltopgaver

Står du overfor at skulle flytte alle dine data fra ét IT-system til et andet? Så kan Iris Automation levere din nye Digitale Assistent, som kan sørge for størstedelen af processen, uden at du skal røre en finger.

Dine fakturaer

Iris Automation Software kan automatisere store dele af dit bogholderi. Fx kan Iris Automation Software sørge for at dine indkomne fakturaer bliver sendt til godkendelse hos den rigtige medarbejder, for derefter at blive sendt til automatisk bogføring i dit økonomisystem.

Vi hjælper dig med

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigt.

Du kan også ringe til os på dette nummer:

(+45) 70 27 50 75


    EnkeltopgaveRutineopgaveFaktura

    Vi hjælper