Vi kan hjælpe med automatisering af dine store enkeltopgaver

Står du overfor at skulle flytte data fra et system til et andet, hvor den eneste mulighed er at taste det manuelt? 

Denne type opgave, såvel som mange andre ensartede enkeltopgaver, hvor store mængder data skal håndteres, kan tage energien ud af selv de gladeste og mest motiverede medarbejdere.

En oplagt mulighed er automatisering. Vi kan hjælpe dig med at bygge en Digital Assistent, som passer præcis til din opgave, Så kan du bruge din tid mere værdifuldt.

Hvordan fungerer automatisering med Digitale Assistenter?

Vi benytter os af Robotic Process Automation (RPA) Software, som er et stykke software, der kopierer dit arbejde præcis som du selv ville udføre det med mus og tastatur.

Ved hjælp af din viden om processen, og vores erfaring med RPA Softwaren, bygger vi din Digitale Assistent så den hurtigt og nemt kopierer den måde, som du ville udføre din opgave på.

Hvorfor vælge din egen Digitale Assistent?

Din Digitale Assistent hjælper dig med at:
✔ Få gladere medarbejdere
✔ Spare dig for tid brugt på ensartet arbejde
✔ Undgå typiske taste- og stavefejl
✔ Frigive tid til andre opgaver

Se et eksempel på hvordan vores Digitale Assistenter hjælper med automatisering af din store enkeltopgave

Det er nemt at komme i gang

For at komme i gang, er alt vi skal bruge fra dig et opkald eller en mail med en forespørgsel. Derefter tager vi en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi sammen får dannet os et overblik over om din opgave egner sig til at blive automatiseret. Vi er fleksible og tilpasser os præcis til dit behov.

Ring til os på (+45) 70 27 50 75, kontakt os på mail iris@irises.eu eller send os en forespørgsel via kontaktformularen nedenunder.

Iris Automation kan også automatisere

Dine rutineopgaver

Sidder du eller dine medarbejdere jævnligt og udfører ensartede rutineopgaver, som tager lang tid? Så kan Iris Automations Digitale Assistenter hjælpe med at automatisere de processer.

Dine fakturaer

Iris Automation Software kan automatisere store dele af dit bogholderi. Fx kan Iris Automation Software sørge for at dine indkomne fakturaer bliver sendt til godkendelse hos den rigtige medarbejder, for derefter at blive sendt til automatisk bogføring i dit økonomisystem.

Vi hjælper dig med

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigt.

Du kan også ringe til os på dette nummer:

(+45) 70 27 50 75


    EnkeltopgaveRutineopgaveFaktura

    Vores kunder