Iris Automation kan automatisere

Dine store enkeltopgaver

Står du overfor at skulle flytte alle dine data fra ét IT-system til et andet? Så kan Iris Automation levere din nye Digitale Assistent, som kan sørge for størstedelen af processen, uden at du skal røre en finger.

Dine rutineopgaver

Sidder du eller dine medarbejdere jævnligt og udfører ensartede rutineopgaver, som tager lang tid? Så kan Iris Automations Digitale Assistenter hjælpe med at automatisere de processer.

Dine fakturaer

Iris Automation Software kan automatisere store dele af dit bogholderi. Fx kan Iris Automation Software sørge for at dine indkomne fakturaer bliver sendt til godkendelse hos den rigtige medarbejder, for derefter at blive sendt til automatisk bogføring i dit økonomisystem.

Mere - Mindre arbejde

De tider vi lever i, har gjort os mere opmærksomme end nogensinde før, på at arbejde på en smartere måde. Det kan Iris Automation hjælpe dig og din virksomhed med, ved hjælp af Digitale Assistenter samt vores egen faktura-flow software. Iris Automations Digitale Assistenter kan automatisere daglige rutineopgaver, store data-tunge enkeltopgaver samt din fakturahåndtering og dit bogholderi. 

Iris Automation hjælper os både med at automatisere vores faktura-flow, så vi slipper for unødvendigt papirarbejde, og vi får også hjælp af Digitale Assistenter til at sortere alle de ikke-betalte bookinger fra. Og med mere end 12.000 bookinger om året, sparer det os for rigtig meget tid og besvær. Så kan vi let hjælpe de kunder der ønsker at få tilsendt en faktura. Iris Automation har sparet os for rigtig meget rutinearbejde – så nu har vi endnu mere tid til at være sammen med vores kunder og kan yde endnu mere af den gode service, som er en del af vores DNA.

 – Christoffer Drøscher, MTB-tours

Vi er en international virksomhed der producerer luksus hudpleje med håndplukkede, vilde urter fra Grønland.

Vi har fået automatiseret vores håndtering af udlæg og fakturaer ved hjælp af Iris Automations software. Vi er rigtig glade for at alle medarbejdere let kan lægge udlæg og fakturaer ind i appen. Når vi godkender vores fakturaer sker det også på Iris Automation appen på vores smartphones. Det sparer os for en masse tid og papirarbejde!

 – Nanna Olesen, InuaCare World

Iris Automation har nok allerede bygget integration til dit økonomisystem...

Vil du have automatiseret dine indgående fakturaer, har vi allerede bygget integration fra Iris Automation til programmerne vist her. På den måde kan vi hurtigere implementere vores løsninger til din hverdag.

Hold musen over programmerne, for at læse mere. 

Uniconta

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard og er det hurtigst voksende ERP system i Danmark. 

Iris Automation integreres fuldt ud til Uniconta og vi både bogfører og konterer automatisk. Standardintegrationen kan opsættes på 1/2 dag.

Economic

Iris Automation integrerer fuldt ud til economic.

SAP

Har du SAP har du sikkert oplevet en masse løsninger i den dyre ende. Hvis du vælger IRIS til Fakturagodkendelse er der en god chance for at du får mere funktionalitet og samtidigt et tilbud der er væsentlig billigere end du er vant til. 

AX

AX er Microsoft’s ERP system til store virksomheder. Iris integrerer til version 2012 og 2016. Vi har af samme grund store kunder på dette ERP system, fx har vi implementeret Iris til hele det Offentlige Grønland (Grønlands Selvstyre).

MS 365 BC

Det nyeste ERP fra Microsoft, 365 Business Central (BC) er et moderne ERP cloudsystem. Iris integrerer til MS 365 BC private Cloud.

Navision

Iris har kunder med Navision og naturligvis siden Navision blev til Dynamics. Navision og Dynamic kunder benytter vores Godkendelses software dagligt.

Navision og Dynamics kommer i mange versioner, men selv de nyeste 2009, 2013 og 2016 kan vi integrere til.

C5

Iris integrerer til C5. C5 er meget udbredt og selv om Microsoft udfaser C5 i disse år kan du forlænge livet på din C5 med alle Iris værdifulde funktionaliteter.

..Gælder det andre rutineopgaver i din virksomhed skræddersyer vi hurtigt og billigt Digitale Assistenter

Vi bygger din Digitale Assistent så den er tilpasset lige netop de rutineopgaver, som du gerne vil slippe for i hverdagen. Det kan være alt lige fra store enkeltopgaver til daglige tilbagevendende opgaver. Vores mission er at lave Digitale Assistenter, der er tilpasset lige netop dig og vores vision er at gøre din hverdag bedre.

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigt.

Du kan også ringe til os på dette nummer:

(+45) 70 27 50 75


    EnkeltopgaveRutineopgaveFaktura

    Vi hjælper